FORUM - www.skijaski-skokovi.com/forum Forum Index www.skijaski-skokovi.com
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Odlican posao

Post new topic   Reply to topic    FORUM - www.skijaski-skokovi.com/forum Forum Index -> Pohvale, prijedlozi... kritike ako baš morate:-)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zoki

PostPosted: Wed Apr 26, 2006 6:44 pm    Post subject: Odlican posao Reply with quote

Veliko iznenadenje !!! Nisam ni sanjao da cu u Hrvatskoj citati toliko zanimljivih stvari o skakavcima. Svaka Vam cast cure.
Zbog toga da sam aktivno sudjelovao u "Malyszomanii" mogu Vam dati nekoliko zanimljivih stvari. Kao prvu - nevjerojatnu kompjutersku igricu "Deluxe Ski Jumping 2" (trojka nije vec tako zanimljiva). Igrica ne izgleda bas najbolje ali garantiram da kad pocnete igrati zaboravit cete o cijelom svijetu. Fizika ponasanja je nevjerojatna.

Evo i link

http://www.mediamond.fi

Enjoy !!!

PS. Malysz i tak jest najlepszy Very Happy
PS2. Pozdrav Jasmina
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nykaenen

PostPosted: Sun Apr 30, 2006 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hvala, hvala Very Happy Very Happy Very Happy

Zdenka

p.s. Nisam ljubitelj igrica, no u nedostatku mogućnosti (i hrabrosti) da probam pravu skakaonicu, možda se ipak odlučim na koji virtualni skok Wink
DarkDog

PostPosted: Thu Feb 08, 2007 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Drustvo,evo i mene,napokon sam uspio regati se...pa ne znam sto bi rekao,osim da je super imati ovakav forum i stranicu,gdje mozes na hrvatskom procitati sve novosti i zanimljivosti o ski-skokovima...toliko za sada,pozdrav svima...
Back to top
View user's profile Send private message
tatanka

PostPosted: Mon Feb 12, 2007 12:38 pm    Post subject: Re: Odlican posao Reply with quote

zoki wrote:
Veliko iznenadenje !!! Nisam ni sanjao da cu u Hrvatskoj citati toliko zanimljivih stvari o skakavcima. Svaka Vam cast cure.
Zbog toga da sam aktivno sudjelovao u "Malyszomanii" mogu Vam dati nekoliko zanimljivih stvari. Kao prvu - nevjerojatnu kompjutersku igricu "Deluxe Ski Jumping 2" (trojka nije vec tako zanimljiva). Igrica ne izgleda bas najbolje ali garantiram da kad pocnete igrati zaboravit cete o cijelom svijetu. Fizika ponasanja je nevjerojatna.

Evo i link

http://www.mediamond.fi

Enjoy !!!

PS. Malysz i tak jest najlepszy Very Happy
PS2. Pozdrav Jasmina

Ej Zoki kaj fali 3ojki. Ja je igram vec godinu dana i ne mogu se je zasitit.
Back to top
Martina

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 7:00 pm    Post subject: lijepo vas je citati Reply with quote

nasla sam vas mozda s velikim zakasnjenjem, ali mi je jako drago sto sam vas nasla. Da ste bili tu dok sam bila luda za skokovima, bilo bi mi drago razgovarati sa istomisljenicima koji vole ovaj sport. Danas jos uvijek volim ovaj sport, uvijek gledam skokove kada imam priliku, ali sam vjerojatno sazrela pa vise ne ludim kao prije. Prije sam imala dovoljno slobodnog vremena da svaki vikend trazim skokove na eurosportu a danas nemam eurosport i ne mogu pratiti natjecanja. Zato imam vas da vidim kako je proslo i tko je pobijedio. Volila bih da je na forumu zivo, da se razgovara i da s ljudima dijelim svoja iskustva...kako preskociti ogradu, slikati se i razgovarati sa skakacima! Very Happy Ako koga iskreno zanima, imam i slike sa puno skakakca.... Pozdrav svim fanovima
Back to top
Brouk

PostPosted: Thu Sep 20, 2007 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

Pozdrav imenjakinjo... Wink

Hvala na lipin ričima i što nas pratiš. Zapravo nas i nije tako teško naći jer samo triba uguglati "skijaški skokovi" i pojavimo se na vrhu, ali dobro, razumin da, kako nisi znala za nas, nije ti vjerojatno ni palo na pamet to napraviti. U svakom slučaju, drago mi je da si nam se prizdružila, i nadam se da nisi samo prolaznik ode, te da ćeš nam se pridružiti u komentiranju, a mi ćemo se potruditi biti što bolji, brži, i kvalitetniji kako bi ti i drugi poput tebe što prije došli do informacija. A i da ja ne buden jedina Dalmatinka ode... Razz
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Estrella

PostPosted: Sat Jan 17, 2009 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

Sve pohvale devojkama iz redakcije za odlican sajt! Very Happy
Da li postoje negde neki vasi neformalni izvestaji sa utiscima i konentarima sa Planice, Kulma i ostalih takmicenja koje ste posetile? Da li biste mogle malo da opisete atmosferu u Papa Joe, najvise me zanima kakva je muzika? i predlog za kraj: slika nikada dosta!
Samo nastavite!!! puno pozdrava Very Happy
Back to top
Brouk

PostPosted: Sat Jan 17, 2009 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Hvala na pohvalama...
Lipo je to čuti premda se svi skupa zadnje vrime jedva krpamo jer svak radi još najmanje jedan posa, a Iva nam studira.

E, sad, što se obonih utisaka tiče, planirala sam nekakav "putopis" iz Kulma koji bi triba ići ove dane. Naravno, čim se ufati malo vrimena jer radim ka ***, a još je sad sve ovo s rukometom pa mi tu ode ono malo slobodnog vremena.
Foto galeriju ti isto najavljujem, nadam se do kraja sljedećeg tjedna. Razlog je vrlo jednostavan - još mi sve slike nisu stigle.

Naravno, svi prijedlozi su dobro došli.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Admir

PostPosted: Tue Jan 20, 2009 2:48 am    Post subject: Reply with quote

Sto se ove igrice tice nikako da skontam fol kako dobro skocit. Jednom skocim dobro, a 15 puta loshe. I mogu samo skinut demo verziju i skakat sa samo 4 skakaonice. Imal kakac ilegale crack Very Happy Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    FORUM - www.skijaski-skokovi.com/forum Forum Index -> Pohvale, prijedlozi... kritike ako baš morate:-) All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum